Extra steun voor culturele verenigingen

Print
Extra steun voor culturele verenigingen

Het is belangrijk om de jeugd zo veel mogelijk te betrekken bij het verenigingsleven. Daartoe zijn allerlei initiatieven. Afbeelding: archieffoto

Kerkrade / Eygelshoven / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Schimmert / Hulsberg / Zuid-Limburg -

Koren, harmonieën en fanfares, toneelverenigingen en fluit- en tamboerkorpsen. Deze culturele verenigingen hebben steeds meer te maken met diverse uitdagingen, zoals vergrijzing, moeite om nieuwe bestuursleden te vinden en minder inkomsten uit subsidies, contributies en sponsoring.

Het Huis voor de Kunsten Limburg begeleidt deze verenigingen bij het vinden van een oplossing voor dit soort uitdagingen. De eerstvolgende regiobijeenkomst Zuid-Limburg is woensdag 5 juni, van 19.00 tot 22.00 uur in Sport en Recreatiecentrum Polfermolen, Plenkertstraat 50 in Valkenburg.

Aanmelden tot en met donderdag 30 mei: www.hklimburg.nl/verenigingsondersteuning

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen