Vijf generaties in Parkstad

Print
Vijf generaties in Parkstad

Afbeelding: familie Veeken

Brunssum / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Kerkrade / Eygelshoven / Heerlen / Hoensbroek -

De vijf generaties uit Parkstad, met Fijgje Ritsma als oudste in de vrouwelijke lijn, wonen in verschillende gemeenten in deze regio.

Betovergrootmoeder Fijgje Ritsma – Borger is 88 jaar en woont al meer dan 60 jaar in hetzelfde huis in Brunssum. Ze werkt graag in haar tuin, houdt van handwerken en kienen en van haar hondje.

Overgrootmoeder Rita Veeken – Ritsma is 64 jaar en woont in Heerlerheide. Ze houdt van muziek, line dansen en is rondleider bij Slot Schaesberg. Grootmoeder Jennifer Ritsma is 42 jaar. Ze woont in Kerkrade. Ze houdt van dieren en met haar gezin uitstapjes maken.

Moeder Lindsay Offergelt is 22 jaar en woont in Heerlen. Ze houdt van dieren en wandelen. Baby Syenna is bijna 5 maanden en houdt van eten en lachen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen