Showbizz-rubriek

Tisjeboy Jay schittert in nieuw Limburgs videoprogramma en Rowwen Hèze maakt data theatertour bekend

Print
Tisjeboy Jay schittert in nieuw Limburgs videoprogramma en Rowwen Hèze maakt data theatertour bekend

V.l.n.r. Hoofdredacteur De Limburger Roy op het Veld, Tisjeboy Jay oftewel Jay Francis en hoofdredacteur De Limburger Bjorn Oostra Afbeelding: Ermindo Armino

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

Het voetbalseizoen is afgelopen en dat betekent dat VVV’ers Delano van Crooy, Roel Janssen, Josimar Lima, Danny Post, Peter van Ooijen, Jerold Promes en Peniel Mlapa hier gretig gebruik van maken. Relaxen op Ibiza!

Ook de heren van Fortuna Sittard amuseren zich goed op Mallorca. Party ohne ende!

Dit bericht bekijken op Instagram

????

Een bericht gedeeld door B3 (@bo_breukers) op

Niet per privéjet, maar met de waterscooter kan Formule 1-coureur Max Verstappen dit weekend naar zijn werk. In Monaco vindt de zesde race van het seizoen plaats, op steenworp afstand van zijn appartement in het prinsdom.

Het stratencircuit van Monaco is de meest speciale en klassieke GP om te winnen. Verstappen deed dat nog niet. Vorig jaar was hij de favoriet voor de overwinning ware het niet dat hij op zaterdag zijn auto in de muur boorde. Vanaf de laatste startplek werd hij nog negende. Oud-teamgenoot Daniel Ricciardo wist de race te winnen. Kan de Red Bull-coureur zondag revanche nemen?

Eindelijk! Het hoge woord is eruit. Tisjeboy Jay krijgt bij De Limburger zijn eigen online videoprogramma. De komiek trekt de komende tijd met een microfoon de provincie in. Heb jij hem al gespot?

De strippersfilm Onze Jongens uit 2016 krijgt een vervolg. Zoals te zien is op het Instagram-account van Matheu Hinzen zijn de opnames inmiddels begonnen.

Dit bericht bekijken op Instagram

?? #onzejongens 2

Een bericht gedeeld door Matheu Hinzen (@matheu_hinzen) op

De eerste data van de theatertour van Rowwen Hèze zijn bekend. De mannen van de band, die in het Horsterse dialect zingen, nemen je mee op een vlucht door het repertoire. Met wie ga jij?

Paniek bij Marijke Helwegen. De kip van de pastoor is zoek en zij helpt met zoeken. Zal ze het beestje met haar getokkel gevonden hebben?

Marco Roelofs, de zanger van punkrockband Heideroosjes, haalt herinneringen op via Facebook. Het album Schizo haalde zelfs de Album Top 100 en shows spelen door heel Europa was toen heel normaal.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen