Hulpverlening ervaren tijdens 112 On Wheels-dag

Print
Hulpverlening ervaren tijdens 112 On Wheels-dag

Een aantal hulpvoertuigen op een rijtje. Afbeelding: Petra Lenssen

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Altijd al eens willen zien hoe een brand wordt geblust? Hoe ambulancemedewerkers een slachtoffer van een verkeersongeval behandelen? Of wilt u eens ervaren hoe het is om achterin een hulpverleningsvoertuig te zitten?

Het kan allemaal, tijdens de 112 On Wheels-dag op zondag 26 mei. Op de Brightlands Campus Greenport Venlo staan dan tal van politie, ambulance- en brandweerwagens. Nieuwe modellen, maar ook oldtimers. Uit binnen- en buitenland. Tussen 11.00 en 17.00 uur geven hulpverleners ook allerlei demonstraties. De entree bedraagt 2 euro. De opbrengst van 112 On Wheels komt geheel ten goede aan de stichting Wensambulance Limburg. Voor meer informatie klik hier.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen