Ontmoetingspunt De Ketel komt in actie tegen armoede

Print
Ontmoetingspunt De Ketel komt in actie tegen armoede

Afbeelding: ANP XTRA

Meerssen -

Ontmoetingspunt De Ketel staat in het teken van armoedebestrijding op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei. De actie start vrijdagmiddag om 12.00 uur en wordt zaterdagmiddag rond het middaguur afgerond.

Op deze twee dagen willen de initiatiefnemers onder meer een 24 uurs uitdaging aangaan in de vorm van een wafelbak-marathon en willen zij tegelijkertijd zo veel mogelijk houdbare producten inzamelen. De actie wordt geopend door voorzitter van de voedselbank Ludy Nijsten en wethouder Marly Heusschen.

Buiten deze ‘marathon’ worden deze twee dagen ingevuld met meerdere acties, waaronder samen zingen op de vrijdagavond, foute bingo op de zaterdagochtend en grabbelen voor volwassenen en jeugd. De Ketel is gevestigd aan de Pastoor Dominicus Hexstraat 70.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen