Oude afrit Nuth op A76 gaat definitief op slot

Print
Oude afrit Nuth op A76 gaat definitief op slot

Illustratie van de turborotonde bij de aansluiting van de Buitenring op de A76. Afbeelding: GEONIUS

Nuth / Schinnen / Heerlen / Hoensbroek -

Automobilisten die via de A76 (van Geleen richting Heerlen) naar Nuth willen, worden vanaf maandag omgeleid. De bestaande afrit 5, die uitkomt op de Daelderweg, gaat definitief dicht.

Na het afsluiten van afrit 5 wordt verkeer vanaf de bestaande afrit 4 bij Schinnen via de Nieuwe Nutherweg en de Daelderweg naar Nuth geleid. Deze blijft nog open totdat het turboverkeersplein (naar verwachting in oktober) in gebruik wordt genomen. Vanaf maandag kan richting Heerlen gebruik worden gemaakt van de nieuwe afrit bij Schinnen en gaat de nieuwe toerit naar de A76 richting Heerlen via de Reijmersbekerweg open.

Om de nieuwe toe- en afrit van de A76 aan te sluiten worden van vrijdagnacht tot en met maandagmorgen werkzaamheden verricht waardoor de snelweg richting Heerlen deels gestremd zal zijn.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen