Mopsentref verhuist van Reuver naar Venlo

Print
Mopsentref verhuist van Reuver naar Venlo

De mopsen gaan dit jaar wandelen door de Venlose natuur. Afbeelding: Alyssa Vos

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Reuver -

De jaarlijkse Mopsentref verkast van Reuver naar Venlo. Honden en baasjes gaan op 8 september wandelen in het Jaomerdal.

Het treffen voor eigenaren van mopshondjes keerde vorig jaar terug op de kalender, nadat de Tegelse initiatiefneemster Jeanne van Spijk er in 2017 na elf jaar mee stopte. Alyssa Vos uit Belfeld pakte de draad weer op en deed dat met succes. De belangstelling was zo groot dat drie weken vantevoren een aanmeldstop werd afgekondigd. Ditmaal vindt de Mopsentref plaats bij Doggies Bootcamp aan de Venlose grens. Na een wandeling door het Jaomerdal staat voor baas en hond een lunch klaar. Vervolgens wordt in het hondenavonturenpark een spellencircuit uitgezet. Verder kunnen deelnemers vragen stellen aan gedragscoach Marijke de Rooij van Dogs4Fun en zich met hun mops op de foto laten zetten.

De Mopsentref krijgt een internationaal karakter. Alyssa Vos heeft meerdere inschrijvingen binnen uit België en Duitsland. Er is plaats voor 75 deelnemers. Aanmelden kan tot 24 augustus via mopsentref@gmail.com