84 Jeugdteams komen in actie tijdens Maastricht Trophy

Print
84 Jeugdteams komen in actie tijdens Maastricht Trophy

Voetbal verbroedert. Afbeelding: Maastricht Trophy

Maastricht / Itteren -

Voor de 35ste maal wordt zaterdag 8 en zondag 9 juni de Maastricht Trophy gehouden. Dit is een internationaal voetbaltoernooi voor de jeugd in de leeftijd van 9 tot 17 jaar.

Het toernooi wordt georganiseerd door VV SCM en RKVVL/Polaris, twee Maastrichtse voetbalclubs met een rijke historie, in samenwerking met Euro-Sportring. De doelstelling van dit toernooi, in al die jaren niet veranderd: “Breng de jeugd van 9 tot 17 jaar nationaal en internationaal dichter bij elkaar door de voetbalsport”.

84 Teams uit de België, Frankrijk, Duitsland, Denemarken en Nederland hebben zich dit jaar ingeschreven voor dit jeugdtreffen. Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor het thema ‘verdraagzaamheid door gezamenlijkheid’. Samen sporten, met elkaar de sportieve uitdaging aangaan. Op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni vanaf 9.00 uur zijn er wedstrijden te zien zijn op Sportpark West en Sportpark Toustruwe.

De officiële opening vindt plaats op vrijdag 7 juni uur om 19.30 uur op Sportpark Toustruwe. De sluiting en prijsuitreiking is afhankelijk van de leeftijdscategorie en vindt plaats op zondag 9 juni, tussen 12.00 en 18.00 uur op beide sportparken. Meer informatie: www.maastrichttrophy.nl

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →