Ontbijtwandeling in De Groote Peel met Pinksteren

Print
Ontbijtwandeling in De Groote Peel met Pinksteren

Eerst een ontbijt en dan op pad. Afbeelding: Marijke Vaes-Schroën | Staatsbosbeheer

Ospel / Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Staatsbosbeheer houdt een ‘Proef de Peel Ontbijtwandeling’ in Nationaal Park De Groote Peel. De excursie start op maandag 10 juni -Tweede Pinksterdag- met een ontbijt in de Peelboerderij. Daarna op pad voor een wandeling van 12 kilometer onder begeleiding van een Peelgids.

Deelname aan de Proef de Peel Ontbijtwandeling kost € 18,50 per persoon. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers. Het ontbijt start om 9.00 uur en de wandeling rond 10.00 uur. Duur van de excursie is 3 à 4 uur. Reserveren is noodzakelijk en kan online. Aanmelden kan tot en met vrijdag 7 juni. Peelboerderij De Pelen ligt aan de Moostdijk 28 in Ospel.

Na afloop van de wandeling is er bij het Buitencentrum muziek op het Peelpodium. Om 13.30 en 15.00 uur is daar een optreden van zanggroep Tössedoôr, een kleine gemengde zanggroep uit Nederweert met accordeonmuziek. Ze brengen Nederlandstalige en Limburgse liedjes uit ‘moeders tijd’ ten gehore. Deelname is een vrijwillige bijdrage.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen