Chantal Janzen geeft pyjamafeestje in Ziggo Dome

Print
Chantal Janzen geeft pyjamafeestje in Ziggo Dome

Chantal Janzen geeft een pyjamaparty. Afbeelding: RTL

Chantal Janzen houdt op 16 november een groot pyjamafeest in de Ziggo Dome. Dat maakte de presentatrice donderdagavond bekend. De kaartverkoop is al gestart.

Tijdens het feest, een knipoog naar het programma Chantal blijft slapen, komen verschillende artiesten langs die de presentatrice eerder al te logeren hadden. Zo trekken ook onder anderen Lil’ Kleine, Maan, Tijl Beckand, Wibi Soerjadi en Famke Louise hun pyjama aan. Ook het publiek moet in slaapkleding komen.

Eigen slaapkamer

Chantal bedacht het feest, omdat haar steeds werd gevraagd of de cameramensen van Chantal blijft slapen eens in haar eigen slaapkamer gingen filmen. Daar was ze wat huiverig voor. ,,En mijn huis is te klein”, vertelde ze donderdagavond in RTL Boulevard. Ze ziet meer in een slaapfeestje in Ziggo Dome, waarbij ze zelf ook weer op het podium zingt en danst. Net als ze voor haar tv-carrière deed als musicalster.

Bezoekers mogen in hun eigen pyjama komen opdraven, maar kunnen binnenkort ook Chantals pyjama kopen. De opbrengst van de nachtkleding komt ten goede aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

Dit bericht bekijken op Instagram

Jarenlang mocht ik de leukste logeerpartijen hebben bij bekende Nederlanders thuis, maar dat dekbed is wat muffig gaan rieken dus is het hoog tijd om ‘n frisse wind door de kersverse lakens te laten waaien. Het is tijd voor een nieuwe versie, en... hoog tijd om eindelijk eens ‘n slaapfeestje met JULLIE te bouwen! Op 16 november geef ik samen met bekende slaapgasten de grootste pyjamaparty van Nederland in Ziggo Dome en iedereen mag komen! De komende tijd maken we nóg meer verrassende gasten bekend, en dit zijn alvast de eerste namen: @lilkleine , @maan.de.st , @victor_mids , @tijl_beckand , @tonyjuniorofficial @wibisoerjadi en @famkelouise_ , ?? Dus trommel al je vriendinnen op (hint: vrijgezellenuitje), de buurvrouw, je nicht, je kids, je moeder, tante, vader, je collega’s (die ene van finance eindelijk in pyjama), je oma, je nieuwe date, kun je meteen beoordelen hoe hij of zij eruit ziet in pyjama. (En vooral wàt voor pyjama ‘t is..). Maar zeg dat die vriendinnen dan even wat te drinken gaan halen op dat moment, anders is het zielig. Het wordt een wervelende show bomvol muziek, zang, dans, entertainment en vooral veel plezier, kortom, het leukste pyjamafeest ooit! Trek je leukste pyjama aan en gaaaaaaan!!! Pyjamastress: Op de site zijn binnenkort pyjama’s te koop en de gehele opbrengst hiervan gaat naar het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie. Dank Prinses Maxima Centrum dat ik jullie nieuwe ambassadeur mag gaan worden, en dank aan alle patiëntjes, want JULLIE kwamen met het idee van een ‘pyjamaparty’! Want ‘slapen is saai’, luidde hun harde oordeel?? Nu denk ik daar als moeder van een slecht slapende baby anders over, maar ok. Ik zie jullie allemaal in Ziggo op 16 november!! IK HEB ER ZIN IN!!! ?? KAARTEN: LINK IN BIO @chantalspyjamaparty

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →