Verpleegkundige Jacqueline Hendriks wint prestigieuze award

Print
Verpleegkundige Jacqueline Hendriks wint prestigieuze award

De Ludo Scheres Award. Afbeelding: Geriatric Giants

Maastricht / Itteren -

Verpleegkundige Jacqueline Hendriks uit Maastricht heeft donderdag de prestigieuze Ludo Scheres Award in ontvangst mogen nemen.

Jacqueline Hendriks werkt als verpleegkundige in de Maastrichtse wijk Mariaberg.

De Ludo Scheres Award (LSA) wordt uitgereikt aan een verpleegkundige of verzorgende die zich op een bijzondere manier heeft ingezet in de zorg voor ouderen.

Betrokkenheid

Voorwaarde is dat de professional dicht bij de praktijk betrokken moet zijn. Om in aanmerking voor de prijs te komen, dient de verpleegkundige zich in haar werkzaamheden te onderscheiden in originaliteit en creativiteit.

Ludo Scheres heeft in zijn werk als gespecialiseerd verpleegkundige veel pionierswerk in de ouderenzorg verricht. De naar hem vernoemde award beoogt het werk van verpleegkundigen extra onder de aandacht te brengen. Verantwoordelijk voor de uitverkiezing zijn de Geriatric Giants, een groep professionals in de geriatrie/ouderenzorg in Zuid-Limburg.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen