Koninklijke Onderscheiding

EHBO’er Theo Denissen krijgt lintje

Print
EHBO’er Theo Denissen krijgt lintje

EHBO’er Theo Denissen heeft zaterdag een lintje ontvangen . Afbeelding: De Limburger

Well / Wellerlooi / Afferden / Siebengewald / Bergen / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp -

De vrijwilligers van de EHBO Well – Wellerlooi zijn zaterdagmiddag verrast bij de terugkeer van een bootreis op de Maas. Op de aanlegsteiger in Well zette burgemeester Manon Pelzer scheiden voorzitter Ab Meerwaldt in het zonnetje. Theo Denissen werd voor zijn vrijwilligerswerk benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De 71-jarige vrijwilliger is sinds 1978 i diverse functies aan de EHBO verbonden. Hij was onder andere Lotusslachtoffer, EHBO’r bij evenementen, verbandmeester (1980-2015) en penningmeester (2011-2018). Vanaf 2010 verzorgt hij de BHV- en EHBO-cursus. Daarnaast was Theo Denissen van 1983 tot 2011 penningmeester van de landelijke jeugd- en jongerenorganisatie Jong Nederland, afdeling Well. Naast de gebruikelijke werkzaamheden ging hij 28 jaar (1983-2011) mee op kamp als vrijwilliger en was hij ook medeorganisator van dit kamp. De uitreiking van deze Koninklijke Onderscheiding vond plaats tijdens het jaarlijkse uitstapje van EHBO Well – Wellerlooi. Tijdens de boottocht met de Filia Mosae zijn zes jubilarissen gehuldigd. Onder hen Ab Meerwaldt, die na 20 jaar afscheid neemt als voorzitter maar nog wel actief blijft bij de EHBO.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen