24Kitchen en Disney Channel blijven toch te zien bij KPN

Print
24Kitchen en Disney Channel blijven toch te zien bij KPN

Afbeelding: 24Kitchen

De zenders van Disney/FOX blijven ook na 1 juni beschikbaar voor de klanten van KPN. Na een stevig oplopend conflict tussen KPN en FOX Benelux is er nu overeenstemming over een nieuwe distributieovereenkomst bereikt.

KPN-klanten maakten zich op voor een definitief afscheid van de zenders FOX, 24Kitchen, National Geographic en Disney Channel. De overeenkomst met KPN, dat FOX moet betalen voor de doorgifte van de verschillende zenders, verliep al in augustus vorig jaar. Vervolgens werd het contract meermaals kortstondig verlengd, tot KPN half maart besloot de zenders toch niet langer meer aan te bieden en de doorgifte per eind mei te beëindigen.

Gesprekken gevoerd

,,KPN maakt zich altijd hard voor het beste tv-aanbod voor zijn klanten. Daarbij zijn we ook afhankelijk van de afspraken die we kunnen maken. Ook met Disney en FOX Networks Group hebben we de afgelopen tijd gesprekken gevoerd en we zijn verheugd te kunnen melden dat de zenders FOX, National Geographic, Disney Channel, 24Kitchen, BabyTV en NatGeoWild beschikbaar blijven’’, aldus KPN.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen