‘De Coen en Sander Show’ live vanaf het drielandenpunt in Vaals

Print
‘De Coen en Sander Show’ live vanaf het drielandenpunt in Vaals
Vijlen / Lemiers / Vaals / Camerig / Holset / Mamelis -

Radio dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga van radio 358 gaan donderdag 13 juni en speciale uitzending van het drielandenpunt in Vaals maken.

Speciaal voor deze uitzending wordt de radiostudio op een draaischijf geplaatst. Hierdoor presenteren de twee dj’s hun middagshow ieder uur vanuit een ander land. Het programma wordt die dag ook live uitgezonden via radiostations in België en Duitsland, wat nog nooit eerder in de radiogeschiedenis is gedaan. Coen Swijnenberg: „De uitzending zal vanaf verschillend grondgebied komen en ook de muziek, jingles en het nieuws staan per uur in het teken van het land. Daarnaast ontvangen we ieder uur een speciale gast uit dat land die als ambassadeur bij ons zal aanschuiven.”

Sander Lantinga vervolgt: ‘Typische hapjes en outfits kunnen natuurlijk ook niet ontbreken, ik kijk al uit naar een Belgisch pintje en mijn Duitse Lederhosen. Al moet ik wel nog even werken aan een Vlaamse en Duitse uitspraak, anders kunnen die luisteraars ons niet verstaan.”

Coen en Sander maken, naast hun reguliere uitzendingen, bucketlist-uitzendingen vanaf bijzondere locaties. Zo kwam ‘De Coen en Sander Show’ eerder vanaf Schiphol, de set van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, de middenstip van de Johan Cruijff ArenA, de zolderkamer van Coen en vanuit een luchtballon.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen