Openluchttheater

Oldiesfestival Tegelen gratis toegankelijk

Print
Oldiesfestival Tegelen gratis toegankelijk

Boney M. Afbeelding: Double Track

Tegelen -

Het Golden Hits Festival, dat zaterdagavond plaatsvindt in het Openluchttheater in Tegelen, is gratis toegankelijk. Organisator Double Track heeft op de valreep een sponsor voor het festival gevonden, die de entreekosten voor zijn rekening neemt.

Mensen die al een kaartje hebben gekocht, kunnen dat inwisselen voor consumptiebonnen, zo laat Nino Venezia van Double Track weten. Volgens Venezia zijn er een paar honderd entreekaartjes verkocht. Het Openluchttheater heeft een capaciteit van ruim 2.700 mensen.

Tijdens het Oldiefestival in Tegelen treden vier acts op, die samen goed zijn voor vele tientallen hits en ‘evergreens’: Boney M (de plek van de overleden zanger Bobby Farrel is ingenomen door Orlando Louis), Esther Oosterbeek & Anita Heilker (ex-Dolly Dots), Fab Morvan (ex-Milli Vanilli) en de coverband Abba Fever. Het Golden Hits Festival begint om 19.00 uur.

Het Openluchttheater in Tegelen staat dit weekeinde overigens bol van de evenementen. Zo treedt zondag de populaire Belgische meidengroep K3 op en vindt vrijdagavond Viva Hollandia plaats, met optredens van André Hazes jr, René Schuurmans en Stef Ekkel. Volgens woordvoerder Venezia zijn voor die twee evenementen al enkele duizenden kaarten verkocht.