Festival

Ook zangeres Maan naar festival Essential

Print
Ook zangeres Maan naar festival Essential

Maan. Afbeelding: Essential Festival

Maastricht / Oost-Maarland -

Maan is toegevoegd aan het programma van Essential Festival 2019. De oud-winnares van The Voice of Holland, die afgelopen jaar nog te zien was op Pinkpop, staat op 7 september met haar band op het hoofdpodium van het festival.

Eerder werd al bekend dat rapper Lil Kleine, Broederliefde, Blasterjaxx en Dr. Peacock naar het vernieuwde festival komen. Vrijdag konidgde de organisatie ook nog de komst aan van Bizzey, Jebroer en Deadly Guns.

Essential vindt plaats in Maastricht, naast het terrein van Fun Valley Oost-Maarland. De zogeheten pre-register ticketverkoop, een besloten verkoop voor geregistreerde gegadigden, begon dinsdag 21 mei om 19.00 en was nog geen uur later uitverkocht.

„We merkten wel al dat er meer animo was voor Essential Festival dan andere jaren het geval was, maar dat het in dit tempo zou gaan hadden wij zelf ook niet verwacht. Van de ruim zestig namen waren er op dat moment pas vier bekend gemaakt.” aldus mede-organisator Kenny Mordang.

De openbare kaartverkoop begint op 1 juni om 10.00 uur.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen