Walking Football bij Oranje Blauw’15

Print
Walking Football bij Oranje Blauw’15

Een balletje trappen op relatief hoge leeftijd? Het kan bij Walking Football. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Posterholt -

Voetbalvereniging Oranje Blauw’15 onderzoekt momenteel de mogelijkheden om met Walking Football te starten op het sportpark in Posterholt.

‘Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren’. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football. Een vrij nieuwe voetbalvorm voor ouderen, mannen én vrouwen vanaf circa 60 jaar, die nog lekker actief bezig willen zijn. Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt en waarbij ook de gezelligheid erg belangrijk is.

Zin om (weer) op het veld te staan en een balletje te trappen? Meld je dan bij Oranje Blauw’15 via walkingfootball@oranjeblauw15.nl of stuur een bericht naar postbus 8056, 6060 AB Posterholt. Bij voldoende belangstelling komt er een voorlichtingsbijeenkomst, waarbij nader in wordt gegaan op de spelregels en andere (voetbaltechnische) zaken.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen