waardering

Prijs vernoemd naar ‘open en eerlijke’ Petra Dassen

Print
Prijs vernoemd naar ‘open en eerlijke’ Petra Dassen

Petra Dassen, verbinder met focus. Afbeelding: foto: René Corten

Beesel / Reuver / Kerkrade / Eygelshoven -

De Stichting Draaksteken verraste scheidend burgemeester Petra Dassen van Beesel vrijdagavond tijdens een picknick voor alle inwoners met de introductie van de Petra Dassen waarderingsprijs.

De stichting heeft Dassen als mens en als burgemeester leren kennen als een eerlijk en open mens, een verbinder met focus op resultaat die altijd gaat voor het belang van de gemeenschap, schrijft ze in een persbericht.

Inzet

Saamhorigheid is in een dorp als Beesel van groot belang voor de organisatie van een evenement als bijvoorbeeld het Draaksteken. De prijs zal dus jaarlijks worden uitgereikt aan een persoon, vereniging, bedrijf of organisatie uit het dorp die zich opvallend heeft ingezet voor de leefbaarheid en/of saamhorigheid. Een jury maakt de keuze. De prijs wordt voor de eerste keer in het voorjaar van 2020 uitgereikt.

Lees ook:Burgemeester vliegt uit: de laatste dag van Petra Dassen in het ‘warme nest’ Beesel

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen