Weerter middenstand steunt jubileumloterij voor school in Malawi

Print
Weerter middenstand steunt jubileumloterij voor school in Malawi

Steun het project van de Philips van Horne. Afbeelding: Philips van Horne

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Meer dan 150 winkeliers en horecabedrijven in Weert hebben meer dan 300 prijzen ter beschikking gesteld voor de grote jubileumloterij van de Philips van Horne. Variërend van een driedaagse reis naar Londen, een wasmachine, een flatscreen TV, talloze cadeaus tot meer dan honderd waardebonnen, kleding- en dinerbonnen. De opbrengst van de loterij gaat volledig naar de Chipala school in Malawi.

Via diverse acties is al 12.000 euro opgehaald. Het streefbedrag is 18.000 euro voor de bouw van twee klaslokalen. Leerlingen van de school hebben de afgelopen week loten verkocht aan familie, kennissen en buren. De trekking is zondag 2 juni tijdens de fiets- en wandelmanifestatie de ‘Van Horne Bloem van Weert’ met start en finish bij de Philips van Horne school. Aanvang trekking (in het bijzijn van oud-notaris Piet Veugen) is om 15.00 uur. De loten kosten € 2,50 en kunnen nog gekocht worden via de school én tijdens de ‘Van Horne Bloem van Weert’ zondag 2 juni tussen 9.00 en 14.00 uur.

Het plein voor de Philips van Horne school wordt speciaal voor de ‘Van Horne Bloem van Weert’ omgetoverd tot een terras met zitjes, statafels en een bar. Op een podium wordt livemuziek ten gehore gebracht door het duo Wendy&Joerik.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen