Stichting Kukeleku ‘on tour’ met nieuw theaterprogramma

Print
Stichting Kukeleku ‘on tour’ met nieuw theaterprogramma

Javier Guzman komt naar de regio Horst. Afbeelding: Marco Okhuizen

Horst / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Komend theaterseizoen gaat Stichting Kukeleku weer ‘on tour’ door de gemeente Horst. De vaste locatie ‘t Gasthoes wordt momenteel nog verbouwd en daarom zijn in seizoen 2019 – 2020 de voorstellingen, shows én theatercolleges te zien verschillende kerkdorpen van de gemeente. Onder meer Javier Guzman, Lieven Scheire en Barrie Stevens gaan mee op deze dorpentoer.

Kukeleku trapt het seizoen af met de kindervoorstellingen ‘Over een kleine mol…’. Na de twee uitverkochte voorstellingen over kinderboek De Gruffalo, is theatergroep Meneer Monster terug met haar nieuwe show. Ook deze is gebaseerd op een populair kinderboek en is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Voor de cabaretliefhebbers is er komend seizoen weer ruime keus; met Alex Ploeg, Katinka Polderman, Rob Scheepers en Martijn Kardol staan enkele van Nederlands toptalenten weer op de Horster podia. Ook Javier Guzman is te zien bij Kukeleku, met de tweede show van zijn theatertrilogie ‘Guzmàn’.

Het theatercollege van Guido Weijers was afgelopen seizoen een grote hit. En komend seizoen zijn dan ook twee theatercolleges te zien: Belgisch wetenschapper Lieven Scheire verwelkomt het publiek in ‘Nerdland’ met een les in DNA. Daarnaast heeft Kukeleku het populaire ‘Omdenken’ naar Horst weten te halen voor de try-out van hun nieuwste theatercollege.

De theatermakers van Solo Stories zijn inmiddels vaste gasten van Kukeleku. Zij vertalen dit keer het bekende boek ‘Doet Sneeuw Pijn’, van journalist Carolien Spaans, op het podium. Verder staat dans- en tv-legende Barrie Stevens iop de planken. In ‘The Show must go on’ vertelt de man die bekend stond om zijn uitspraak ‘Vooral doorgaan!’ over zijn leven en carrière.

Kukeleku sluit het seizoen af met drie kakelverse cabarettalenten; Victor Luis van Es, muzikaal duo HUN en Chris Verlaan staan dit seizoen klaar om kennis te maken met het publiek in Horst aan de Maas.

Meer informatie en de locaties per voorstelling zijn hier te vinden. De openbare ticketverkoop is van start gegaan, via dezelfde website. Daarnaast kan men terecht bij de voorverkoopadressen Plus Lucassen Horst, Primera Sevenum en Jumbo Phicoop Sevenum.