Zeven kunstenaars exposeren in Pop Up Galerie

Print
Zeven kunstenaars exposeren in Pop Up Galerie

Te zien in Venray. Afbeelding: Pop Up Galerie

Venray / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Zeven kunstenaars hebben de handen in elkaar geslagen voor een expositie in de Pop Up Galerie aan het Kapelaanspad 38 in Venray. Tot en met 14 juli zijn werken te zien van Marianne van der Berg, Herman Marissen, Carel Huls, Lied de Haas, Mike Veger, Leon Lobach en Trudy Dales.

Lidy de Haas licht toe: „We hebben allemaal onze eigen expertise, wat de expositie extra bijzonder maakt. Van het werken met Epoxy (metaaldraad) en glas tot aan het bronsgieten van sculpturen: voor iedereen zit er wel iets tussen wat aanspreekt. Een aantal kunstenaars richt zich hierbij op de mens als uitgangspunt, waarbij herkenning voorop staat. Andere kunstenaars richten zich weer op voorwerpen.”

De galerie is geopend op vrijdagen van 14.00 tot 17.00 uur, op zaterdagen van 12.00 tot 16.00 uur en op koopzondagen van 12.00 tot 16.00 uur.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen