Parkstad talenten Pinkpop bekendgemaakt

Print
Parkstad talenten Pinkpop bekendgemaakt

Presentatie van de line-up. Afbeelding: Pascal Moors

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

In de Nieuwe Nor zijn vrijdag 24 mei, in aanwezigheid van Jan Smeets, de poptalenten uit Parkstad bekendgemaakt die tijdens het festival mogen optreden in de IBA Parkstad stand op het festivalterrein.

De samenwerkende partijen, IBA Parkstad, Parkstad Popstad, Nieuwe Nor, Oefenbunker en Pinkpop willen met dit initiatief de band tussen Parkstad en muziek benadrukken. Muziek(cultuur) is sterk ontwikkeld in dit deel van Limburg.

De IBA stand die tijdens Pinkpop op het festivalterrein staat, biedt mogelijkheid aan bezoekers om kennis te maken met initiatieven zoals Parkstad Popstad en het IBA-project Muziekboulevard, die direct relateren aan het Pinkpopthema en haar jeugdige bezoekers. Ook biedt de stand de mogelijkheid aan Bewoners Maken Parkstad, het bewonersinitatievenfonds van IBA Parkstad, zich te presenteren. De huiskamerconcerten op de IBA stand zijn beperkt toegankelijk. Er is plaats voor vijftien toeschouwers.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen