Creatieve workshops door Flien in Leeswinkel Beek

Print
Creatieve workshops door Flien in Leeswinkel Beek

Afbeelding: De Domijnen

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek -

Kindercoach/kunstenaar Eveline Postmes, ‘Flien’, verzorgt, vanaf 6 juni, creatieve workshops voor kinderen tussen 6 en 12 jaar in Leeswinkel Beek.

De workshops starten met een verhaal rond het betreffende thema en vervolgens gaan de kinderen creatief aan de slag met tekenen en knutselen. Donderdag 6 juni staat de eerste workshop op het programma: sprookjesmeditatie en tekenen, voor kinderen die moeilijk hun rust kunnen vinden. 13 juni is het thema ‘Kijk eens wat ik kan’, voor kinderen vanaf 8 jaar die het soms moeilijk vinden ergens aan te beginnen. De laatste workshop is 20 juni en gaat over rouw- en verliesverwerking. De kinderen maken dan een mooi herdenkingsdoosje waar bijvoorbeeld een foto of kleine voorwerpen in bewaard kunnen worden.

Meer informatie is te vinden op www.dedomijnen.nl/bibliotheek Aanmelden kan tot twee dagen voorafgaand aan de workshops bij de balie van leeswinkel Beek of via 088-5995620.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen