Politie slaat alarm: Limburgse trucker vermist in Polen

Print
Politie slaat alarm: Limburgse trucker vermist in Polen

Rob Wijhers. Afbeelding: Politie

Limbricht -

De 52-jarige vrachtwagenchauffeur Rob Wijhers uit Limbricht wordt vermist. Hij is maandag voor het laatst gezien in Polen.

Vanaf dat moment ontbreekt elk spoor van hem. De politie heeft een vermissingsbericht verstuurd en roept mensen op zich te melden (0800-6070) als ze iets weten.

Telefoon

Zijn vrachtwagen stond in de Poolse grensstad Slubice met zijn spullen erin, waaronder zijn telefoon. Sindsdien heeft zijn dochter, met wie hij regelmatig belt als hij op pad is, geen contact meer met hem kunnen krijgen. De truck is door de eigenaar, het transportbedrijf Limpens in Elsloo, intussen teruggehaald naar Nederland.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen