Fietser (67) overleden na mysterieus ongeluk in Mook

Print
Fietser (67) overleden na mysterieus ongeluk in Mook

Afbeelding: SK-Media

Molenhoek / Mook / Middelaar / Plasmolen - Een fietser is in de nacht van zaterdag op zondag overleden aan de gevolgen van een ongeval in Mook.

Bij dat ongeval raakte de 67-jarige man uit Wijchen ernstig gewond en werd hij naar een ziekenhuis in Nijmegen gebracht. Daar bleek elke hulp vergeefs.

Het ongeluk gebeurde zaterdagavond ergens rond 21.00 uur, toen de man samen met een andere fietser over de Groesbeekseweg reed. Degene die voorop reed merkte op een gegeven moment dat de ander niet meer volgde. Deze fietser keerde terug en vond man uit Wijchen gewond op de weg liggend.

De politie stelt een onderzoek in. "Wat er precies gebeurd is weten we nog niet", zei een woordvoerder van de politie zondag. "Ze fietsten bergafwaarts, mogelijk is een fietser uitgegleden en ten val gekomen. Maar er kan ook iets anders aan de hand zijn geweest.'' 
 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen