Scopias junioren meisjes C en jongens D 5 in landelijke top

Print
Scopias junioren meisjes C en jongens D 5 in landelijke top

De meiden van Scopias Atletiek leverden prima prestaties. Afbeelding: Scopias Atletiek.

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Tijdens de tweede competitiewedstrijd voor junioren C en D lieten de junioren van Scopias Atletiek uit Venlo zich weer gelden. Zowel de meisjes junioren C als de jongens junioren D handhaven zich in de Nederlandse top met een vijfde plaats in de landelijke tussenstand. Alle atletiekteams haalden een eerste plek in de poule.

De wedstrijd in Weert op zaterdag 25 mei startte met de 4 x 80 meter. Sarah Bacuna, Lynn Behnke, Hermke Hesseling en Mette Jacobs snelden in een tijd van 42,44 seconden naar een nieuw clubrecord. Bij het speerwerpen wierp Kaela Peeters een nieuw clubrecord met 30,67 meter.

De jongens junioren D stonden voorafgaand aan deze wedstrijd op een tiende plek in de landelijke competitie. Met goede prestaties zijn ze opgerukt naar een vijfde plaats.

De volgende wedstrijd vindt plaats op zaterdag 22 juni in Someren. In alle categorieën plaatsen de twaalf beste teams uit de competitie zich voor de finale wedstrijd op 7 september.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen