Bijzondere boodschap voor jarige Shirley in de lucht: ‘Geef me een tweede kans’

Print
Bijzondere boodschap voor jarige Shirley in de lucht: ‘Geef me een tweede kans’

Shirley kreeg zaterdag een bijzondere boodschap. Afbeelding: AD/Bart Lauret

Een opvallende verschijning in de lucht boven Utrecht zaterdagavond. Drie vliegtuigjes cirkelden over Rivierenwijk, om Shirley te feliciteren met haar verjaardag.

De verzender van de boodschap wilde Shirley niet alleen feliciteren. Hij had duidelijk spijt, want er was te lezen: ‘Happy birthday Shirley, geef me een tweede kans, ik mis je enorm!’

De actie, die 2000 euro kostte, lijkt te zijn gelukt. De Utrechtse Shirley heeft inmiddels contact met haar anonieme aanbidder. Dat zegt Bert van de Bunte, eigenaar van Dutch Air Advertising, het bedrijf dat dit weekend verantwoordelijk was voor een veelbesproken reclamestunt.

Effect

Wie Shirly en haar anonieme aanbidder zijn, is vooralsnog onbekend. Maar de liefdeboodschap heeft wél effect gesorteerd, zegt Van de Bunte. ,,Ik heb vandaag even contact gehad met de klant. Hij meldde dat de boodschap was aangekomen en bedankte me voor alles. Volgens hem is de kans groot dat het goed komt tussen die twee.”

Ook voor Van de Bunte was het geen alledaagse opdracht. ,,Het gebeurt niet vaak dat we met drie vliegtuigjes tegelijk de lucht in gaan om een boodschap voor het voetlicht te brengen. Maar hij wilde haar echt heel graag terug.”

In de tuin

Zó graag, dat hij daarvoor diep in de buidel moest tasten. ,,In totaal kostte hem dit zo’n 2000 euro,” zegt Van de Bunte. ,,Maar hij wist wel wat hij deed hoor. Hij wist dat Shirley haar verjaardag in de tuin aan het vieren was. Dus er was grote kans dat ze zijn boodschap zou lezen. En dat is dus gelukt.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen