Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee van De Limburger te lezen
Plus-artikelen zijn exclusief voor abonnees van De Limburger. Verder lezen?

Pop-up restaurant: proosten op het land

Pop-up restaurant: proosten op het land

Afbeelding: Harry Heuts

/ Maastricht / Itteren -

Elke week struint deze krant recepties, premières en presentaties af op zoek naar een vleugje society en gezelligheid. Vandaag toosten we op de opening van pop-up Wijnrestaurant op het Land in Maastricht.

Een pop-up restaurant tussen de wijnranken van Hoeve Nekum in het glooiende Jekerdal. Nee, dat had onze provinciehoofdstad nog niet.

Het was eventmanager Roy Packbier die het idee naar Maastricht haalde. „De evaluatie van de Amstel Gold Race was in Restaurant op het Land in het Brabantse Wouw, een paviljoen dat alleen in het aspergeseizoen is geopend. Het initiatief zette me aan het denken. Zou het lukken om een soortgelijk initiatief uit de Limburgse ...