Ecotuinen openen de deuren voor bezoekers

Print
Ecotuinen openen de deuren voor bezoekers

De ecotuinen zijn komend weekend geopend. Afbeelding: organisatie

Bunde / Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Rothem / Geulle -

Privétuin ‘The Butterfly House’ en de Vlindertuin Meerssen zijn op zaterdag 1 en zondag 2 juni tussen 13.00 en 17.00 uur geopend voor publiek.

Op die dagen is iedereen welkom die meer wil weten over hoe een vlindervriendelijke, gezonde en eetbare tuin ingericht en beheerd kan worden op ecologisch wijze. De tuin van ‘The Butterfly House’ is gelegen aan Oranjeplein 9 in Bunde. Deze tuin is inspiratie geweest voor de Vlindertuin Meerssen. Tijdens de open tuin dagen zullen we tevens planten verkopen die zorgen voor meer vlinders in je tuin. De opbrengsten van deze verkoop komen ten goede aan de projecten die The Butterfly House uitvoert.

Vlindertuin Meerssen verwelkomt vrijwilligers die een paar uurtjes van hun tijd willen inzetten. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via info@thebutterflyhouse.nl of kijk op de website www.thebutterflyhouse.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen