Opel Kadett C meeting verhuist van Sevenum naar Meerlo

Print
Opel Kadett C meeting verhuist van Sevenum naar Meerlo

Wie kent ‘ niet, de Opel Kadett C? Afbeelding: Opel Kadett C Club Nederland

Meerlo -

Opel Kadett C rijders uit Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Groot-Brittannië, Oostenrijk en Denemarken zetten komend weekend koers naar Noord-Limburg. Op 31 mei, 1 en 2 juni houdt Opel Kadett C Club Nederland haar 29e Internationale Opel Kadett C Meeting. Het evenement verhuist na 19 jaar van Sevenum naar het Ruiterterrein aan Megelsum 6 in Meerlo.

De laatste Opel Kadett C’s worden dit jaar 40 jaar oud. Deze Kadett, gebouwd van 1973 tot 1979, mag met recht een echte klassieker genoemd worden. Een herkenbare auto voor velen en daardoor terecht onderdeel van het rijdend cultureel erfgoed. Tijdens de meeting kunnen liefhebbers elkaars auto’s bekijken en bewonderen, technische informatie en tips uitwisselen, onderdelen kopen en verkopen. Er wordt gekampeerd op het ruiterterrein in Meerlo. Alle deelnemende Kadett C’s worden door een jury beoordeeld. Hierbij zullen er per type -Coupé, Sedan, City, Station (caravan) en de Aero- prijzen worden toegekend aan de mooiste Kadett C’s. Voor kinderen is er een springkussen en knutselhoek. Verder zijn er modelauto’s, onderdelen en gereedschap te koop in de snuffelmarkt.

Meer info vind je hier.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen