Erben Wennemars naar sportweek Sittard-Geleen

Print
Erben Wennemars naar sportweek Sittard-Geleen

Erben Wennemars. Afbeelding: ANP

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Oud-wereldkampioen schaatsen Erben Wennemars is dinsdag 4 juni aanwezig tijdens de Sportweek 2019.

De Sportweek 2019 in Sittard-Geleen staat in teken van een gezonde en actieve leefstijl bij basisschoolkinderen en vindt plaats van maandag 3 tot en met vrijdag 7 juni. Iedere dag lopen de kinderen een ‘Daily Mile’ op of rondom school. Maandag 3 juni opent wethouder Jos Bessems de Sportweek 2019. Dinsdag 4 juni geeft Erben Wennemars het startsignaal van de loopwedstrijd. Meer dan 1.000 kinderen rennen, lopen en/of huppelen tien minuten lang rondjes op de atletiekbaan. Daarna is hij aanwezig bij het grote spellencircuit en maakt hij een rondgang over het terrein.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen