55 teams uit 6 landen strijden om Girls Cup

Print
55 teams uit 6 landen strijden om Girls Cup

Relaxen tussen de wedstrijden door. Afbeelding: Helinda Nelissen

Maastricht / Itteren / Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

De sportparken van voetbalverenigingen VV Scharn en VV Keer vormen tijdens het pinksterweekend het strijdtoneel voor de elfde editie van de Girls Cup van Maastricht.

55 teams uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Denemarken en Zwitserland komen naar Zuid-Limburg om tijdens de elfde editie van de Girls Cup Maastricht te komen voetballen. Het meisjes- en damesvoetbaltoernooi wordt georganiseerd door VV Scharn en VV Keer in samenwerking met Euro-Sportring.

Op pinksterzaterdag 8 juni is om 13.00 uur de feestelijke openingsceremonie zijn bij VV Scharn. Na de vlaggenparades en het voorlezen van de eed door de teams volgt een optreden van dansgroep Reality.

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni vinden de wedstrijden plaats vanaf 9.00 uur op de velden van beide clubs. De prijsuitreiking is op zondag 9 juni om 17.00 uur. Het Girls Cup comité zal worden bijgestaan door zo’n honderd vrijwilligers van VV Keer en VV Scharn.

Meer informatie over het toernooi is te vinden op de website www.girlscupmaastricht.nl