Video: Vergeet de VAR. Bij deze Limburgse voetbalclub doen ze liever een 'BAR-moment'

Print
Susteren - Susteren 4 heeft het niet zo op VAR-momenten. In plaats daarvan werd afgelopen weekend een BAR-momentje ingelast. Vlak voor tijd reed kastelein Alois Huizinga met mobiele tap het veld op.

Op een gemotoriseerde mobiele tapscooter stalde Huizinga de kar aan de zijkant van het veld ter hoogte van de middenlijn. Met een 3-5 voorsprong voor RIOS'31 was het met nog één minuut op de klok ook niet meer spannend. De scheidsrechter blies vervolgens op zijn fluit, tekende een B in de lucht, en baande zich vervolgens een weg naar de tap. 

Spelers van beide teams haastten zich naar de zijkant van het veld en nuttigde een ijskoud 'pilske'. De verrassing van Alois zorgde voor veel gelach op en naast het veld. Ook de supporters kregen een glaasje bier en daarmee werd het seizoen op ludieke wijze afgesloten. 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen