De Straat Op Met Jay #1: Wat is jouw grootste verkeersirritatie?

Print
Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Arcen / Blerick / Tegelen / Velden / Belfeld - Jay Francis krijgt zijn eigen online videoprogramma bij De Limburger. In De Straat Op Met Jay trekt hij elke week de provincie in.

De 25-jarige Sittardenaar is vooral bekend van zijn komische filmpjes op Instagram en Facebook onder de naam Tisjeboy Jay. Sinds kort maakt hij ook muziek. In 2018 verwierf hij landelijke bekendheid door als verleider mee te doen aan het RTL-programma Temptation Island VIPS.

De Straat Op Met Jay 
De komende tijd gaat Jay gewapend met microfoon de straat op om mensen te confronteren met een actuele stelling of een prangende vraag. Deze week staat De Straat Op Met Jay in het teken van verkeersirritaties. De eerste aflevering is vanaf nu te zien op delimburger.nl. Kun je al niet wachten op de volgende? Niet getreurd. Elke woensdag komt een gloednieuwe aflevering online. Dus: Stay Tuned!

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen