Harley-Davidson Club Bunde-Itteren-Geulle viert feest met ‘pratsjrace’

Print
Harley-Davidson Club Bunde-Itteren-Geulle viert feest met ‘pratsjrace’

Roy Moonen, te gast op het feest van de Harley-Davidson club B.I.G. Afbeelding: Diana Scheilen

Meerssen / Bunde / Maastricht / Itteren -

Harley-Davidson Club B.I.G. (Bunde-Itteren-Geulle) viert op zaterdag 22 en zondag 23 juni het jaarlijkse ‘Speed & Sound Fest’.

Het evenement wordt dit jaar voor de elfde keer gehouden en vindt plaats op de terreinen van het clubgebouw aan de Burg. Kisselsstraat 75 in Meerssen. Op zaterdagavond wordt deze tweedaagse geopend met een avond vol livemuziek van de formatie Idiot Proof. Het optreden begint om 20.00 uur. De entree bedraagt 7,50 euro.

Op zondag zijn er de gehele dag activiteiten tussen 11.00 en 20.00 uur. Om 11.00 uur begint de ‘pratsjrace’. De ‘pratsjrace’ is een ludiek evenement waarvan ‘opvalle’, lekker vies/vettig worden en gezelligheid de vaste ingrediënten zijn. Voor dit jaar is de race verdeeld in zes onderdelen die afzonderlijk afgewerkt dienen te worden. Dat zijn achtereenvolgens de ‘drèkrace’, ‘hill-climbing’, een hindernisrace, ‘drifte door de tent’, ‘volle gaas door de bak’ en als afsluiter de ‘pratsj-burnout’. De entree is gratis.

Oldtimers

Verder zijn er de nodige oldtimers, customized en originele auto’s en uiteraard motoren te bewonderen. Voor de kinderen zijn er springkussens en dit jaar is er de mogelijkheid om, zittend in een truck, zelf mee door de ‘pratsjbak’ te rijden. Rond de klok van 16.00 uur treedt Roy Moonen op.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen