Harry Potter-reeks aangevuld met vier nieuwe boeken

Print
Harry Potter-reeks aangevuld met vier nieuwe boeken

Er komen vier nieuwe boeken uit als aanvulling op de populaire Harry Potter-reeks. Uitgever Pottermore laat weten dat het om korte ‘non-fictie’ e-books gaat waarin steeds een les op tovenaarsschool Hogwarts wordt uitgediept.

Op 27 juni verschijnen de eerste twee titels, Harry Potter: A Journey Through Charms and Defence Against the Dark Arts en Harry Potter: A Journey Through Potions and Herbology. Later volgen nog Harry Potter: A Journey Through Divination and Astronomy en Harry Potter: A Journey Through Care of Magical Creatures. De boeken brengen de lezer terug in de tijd om meer te leren over de traditionele folklore en magie in het hart van de Harry Potter-verhalen.

Schrijfster J.K. Rowling bracht al eerder kortere boeken uit als aanvulling op haar zevendelige fantasyreeks.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen