VVV

Maurice Steijn in beeld bij Al Wahda FC

Print
Maurice Steijn in beeld bij Al Wahda FC

Maurice Steijn. Afbeelding: Pro Shots -Erik Pasman

VVV-trainer Maurice Steijn, die in Venlo nog een doorlopend contract heeft, is in beeld bij Al Wahda FC een topclub in het emiraat Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten.

Volgens media in de Emiraten zou er een contract voor één jaar klaarliggen voor Steijn, die er al naar een wedstrijd van Al Wahda gekeken zou hebben. De Haagse oefenmeester heeft er in Venlo vijf jaar op zitten. Hij pakte met VVV de titel in de eerste divisie en promoveerde naar de eredivisie.

Momenteel wordt Al Wahda nog getraind door Henk ten Cate, die Steijn bij de clubleiding in Abu Dhabi zou hebben aanbevolen. De Haagse oefenmeester was in 2016 al eens in de Emiraten om een niet nader genoemde club te bezoeken. Een jaar geleden sprak Steijn met een andere club in Abu Dhabi, Al Jazira. Destijds koos hij voor een langer verblijf in Venlo. Ook PEC Zwolle hengelde recent naar de diensten van Steijn, maar club en trainer kwamen er niet uit. Kort daarna reageerde algemeen directeur Marco Bogers van VVV nog verheugd op het feit dat Steijn zou blijven. Over de interesse uit de Emiraten in zijn trainer was Bogers niet op de hoogte. Maurice Steijn verblijft momenteel met zijn gezin voor een vakantie in New York en is niet bereikbaar voor commentaar.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen