Zomerconcert Showorkest Harmonie Fortissimo in De Doolhof

De Doolhof vormt het unieke decor voor het zomerconcert.

De Doolhof vormt het unieke decor voor het zomerconcert. © Loek van Hagen

De Doolhof in Tegelen is het decor van het traditionele zomerconcert. Showorkest Harmonie Fortissimo verzorgt zondag 23 juni een optreden in het openluchttheater, geflankeerd door enkele muzikale gasten.

Frank Heythuysen

Showorkest Harmonie Fortissimo treedt in Tegelen aan met mezzo-sopraan Nienke Nasserian en de band Zjwartbroëed. Nienke Nasserian is een bekend gezicht in Venlo en omstreken. Opgegroeid in de omgeving, gezegend met Afrikaanse roots, heeft ze onder andere een muzikale theatertour gedaan, genaamd ‘Masai’, die ook in de Maaspoort te zien is geweest. Deze voorstelling gaat over haar band met haar vader, stamhoofd van de Masai, en haar grote familie. Onder de naam Nienke & friends draagt ze bovendien de Masaikinderen in Kenia een warm hart toe met een fundraising in Domani.

De band Zjwartbroëed is vooral bekend van de Vastelaovend. De samenwerking met Fortissimo tijdens de Vastelaoveskonzerte van 2017 is zo goed bevallen, dat ze samen met het orkest ook nu oude tijden doen herleven met verrassende nummers en medleys uit vervlogen tijden. Uiteraard voegen het orkest en de slagwerkgroep van Fortissimo in eigen stijl nummers toe.

Het zomerconcert vindt plaats op zondag 23 juni om 14.00 uur in Openluchttheater de Doolhof in Tegelen. Kaarten in de vrije verkoop kosten € 17,50 (exclusief €1,- reserveringskosten) en zijn verkrijgbaar via de website, bij het vvv-kantoor in Venlo of aan de kassa van de Doolhof.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee