Workshop creatieve natuurfotografie in Geijsteren

Natuurfotografie, iets voor jou?

Natuurfotografie, iets voor jou? © IVN Geijsteren-Venray

IVN Geijsteren-Venray verzorgt voor maximaal tien deelnemers een workshop creatieve natuurfotografie. Deze 3,5 uur durende workshop onder leiding van de Belgische fotograaf Luc Cappaert start op zaterdag 22 juni om 9.00 uur bij de parkeerplaats van de voormalige voetbalvelden van Geijsteren aan de Oostrumseweg 34.

Frank Heythuysen

Luc Cappaert beoefent fotografie als nevenberoep (reportages voor tijdschriften). Hij maakt hoofdzakelijk macro-opnames, maar landschappen en wildlife (Afrika en Midden-Amerika) komen ook aan bod in zijn werk. Regelmatig wordt hij gevraagd voor lezingen rond fototechnischeonderwerpen.

Het fotograferen van elementen in de natuur kan worden benaderd via twee invalshoeken: registratie en sfeeropnames. Deze workshop houdt de focus op het creëren van sfeer in beelden. Hierbij worden enkele technieken getoond die daarbij kunnen helpen en deze worden tijdens de workshop uitgebreid uitgetest met de eigen apparatuur.

De kosten bedragen € 17,50 voor leden van IVN Geysteren-Venray en € 27,50 voor niet-leden. Aanmelden kan via secretariaat@ivn-geysteren-venray.nl. Plaatsing is definitief zodra het bedrag is overgemaakt op NL36 RABO 0156.3203039 tnv IVN Geysteren-Venray onder vermelding van fotoworkshop 2019.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee