Workshop ‘Dagvlinders in de directe omgeving’

Misschien krijg je de koninginnepage voor je lens.

Misschien krijg je de koninginnepage voor je lens. © IVN Geijsteren-Venray

Vlinders in de directe omgeving herkennen is best lastig. Deze fladderaars zitten niet vaak stil. In de workshop ‘Dagvlinders in de directe omgeving’ voor gevorderden (voor wie al enige kennis heeft of de minicursus dagvlinders in mei heeft gevolgd) van IVN Geijsteren-Venray leren deelnemers in een ochtend welke soorten er zijn en hoe je ze kunt herkennen.

Frank Heythuysen

De workshop vindt plaats op zaterdag 22 juni van 10.00 tot 12:00 uur in het JUG, Alde Schol aan de Dorpstraat 15 in Geijsteren en aansluitend van 13.00 tot 16.30 uur tijdens een veldexcursie. De kosten bedragen € 30,- voor niet-leden, leden betalen € 20,-. Aanmelden kan via secretariaat@ivn-geysteren-venray.nl. Deze aanmelding is definitief als het cursusgeld is overgemaakt op rekening NL36 Rabo 015 63 203 ten name van IVN Geysteren-Venray onder vermelding van ‘workshop dagvlinders gevorderden’.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee