Energieloket voor Weert

Vragen over energiebesparing? Ga naar het energieloket.

Vragen over energiebesparing? Ga naar het energieloket. © Getty Images/iStockphoto

De gemeente Weert, Wonen Limburg en WeertEnergie zijn een samenwerking aangegaan om huurders en woningeigenaren te informeren over de energietransitie. Één van de initiatieven van deze samenwerking is het energieloket. Hier kunnen inwoners van Weert terecht met hun vragen over energiebesparing en duurzame energieopwekking bij hun eigen (huur)woning. Het energieloket is gehuisvest in de Buurtwinkel van Wonen Limburg, aan de Wilhelminasingel 175a in Weert.

Frank Heythuysen

De gemeente Weert wil in 2040 energieneutraal zijn. Woningen zijn verantwoordelijk voor 1/3 deel van de totale energiebehoefte in Weert. De inzet van de inwoners van Weert is nodig voor een succesvolle transitie. Vandaar dat de drie partners nu een energieloket openen.

Het energieloket wordt bemenst door energiecoaches van Wonen Limburg en WeertEnergie en is vóór de zomervakantie geopend op de donderdagen 6 juni, 20 juni en 4 juli van 16.00 tot 18.00 uur.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee