Blokker gaat met 50 nieuwe Big Bazar-winkels de strijd aan met Action

Print
Blokker gaat met 50 nieuwe Big Bazar-winkels de strijd aan met Action

Afbeelding: ANP

Discounter Big Bazar gaat nieuwe winkels openen in zo’n vijftig panden van de failliete budgetdrogisterijketen Op=op Voordeelshop. Daarover is de discountketen van Blokker in overleg met de verhuurders van die winkels. In de nieuwe winkels komt werkgelegenheid voor ongeveer 250 à 300 werknemers.

De opening van de nieuwe winkels is geen overname van Op=op Voordeelshop benadrukt een woordvoerder. ,,Maar het voormalige personeel van Op=op is zeker welkom om te solliciteren.”

Uitbreiding

Big Bazar heeft nu nog ruim 120 winkels in Nederland en elf in België. Door de uitbreiding groeit het aantal Nederlandse winkels voorbij de 170 en vergroot de keten zijn landelijke bereik. Het is de eerste uitbreiding sinds topman Michiel Witteveen Blokker en Big Bazar overnam van de familie Blokker.

Concurrent Action

Discounter Big Bazar wordt gezien als concurrent van winkelketen Action.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen