51ste editie OCI handbaltoernooi in Beek

Print
51ste editie OCI handbaltoernooi in Beek

Afbeelding: De Limburger

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek -

De Beekse Handbalvereniging BFC houdt van donderdag 13 tot en met zondag 16 juni weer het OCI handbaltoernooi.

Het toernooi vindt plaats op sportlandgoed de Haamen, het voetbalveld van VV Neerbeek en het binnenterrein van de atletiekbaan. De feesttent staat op de parkeerplaats voor de sporthal. Donderdag wordt rond 17.00 gestart met een verenigingsavond wanneer de clubkampioenen worden gehuldigd. Vrijdag staat het familietoernooi op het programma en een Limburgse avond met artiesten als Big Benny, Remco Gaiteros, Jerome Gelissen en Nicolas Fünzig. De Limburgse avond start om 21.00 uur en de entree is gratis.

Zaterdag wordt overdag het jeugdtoernooi gespeeld en vindt ’s avonds in de feesttent ‘Dance Classics’ plaats. Major Kay, Benny Cool, DJ Tape en Cimack staan vanaf 20.00 uur geprogrammeerd. Zondag is de laatste toernooidag. Deelnemers kunnen vrijdag en zaterdag overnachten op de camping. Meer info staat op: www.hvbfc.nl

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →