EREDIVISIE

VVV-directeur Bogers: ‘Al Wahda heeft zich nog niet gemeld voor Steijn’

Print
VVV-directeur Bogers: ‘Al Wahda heeft zich nog niet gemeld voor Steijn’

De fans van VVV willen dat Maurice Steijn blijft. Afbeelding: Pro Shots -Erik Pasman

Al Wahda FC heeft zich nog niet in Venlo gemeld voor VVV-trainer Maurice Steijn. Dat zegt algemeen directeur Marco Bogers van VVV. Hij spreekt dinsdag of woensdag met zijn trainer over de belangstelling van de club uit de Verenigde Arabische Emiraten.

Steijn keert dan terug van vakantie in New York. Volgens Bogers heeft Steijn inmiddels al onderhandeld met de club uit Abu Dhabi, maar is er nog geen sprake van een overeenkomst.

Al Wahda moet zich hoe dan ook eerst melden bij VVV, omdat Steijn nog een doorlopend contract heeft in Venlo. Bogers: ,,Al Wahda heeft zich nog niet bij mij gemeld. Ik ga in gesprek met Maurice om te kijken hoe de zaken er voor staan. In het belang van VVV wil ik snel duidelijkheid. We willen als club graag weten waar we aan toe zijn met het oog op komend seizoen.’’

Ook Maurice Steijn zelf wil pas na zijn onderhoud met Bogers naar buiten treden over zijn plannen voor komend seizoen. De Haagse oefenmeester is inmiddels vijf jaar actief in Venlo en promoveerde met VVV naar de eredivisie. De afgelopen twee seizoenen slaagde hij er met beperkte middelen in om VVV voor het hoogste niveau in Nederland te behouden. In Abu Dhabi kan Steijn Henk ten Cate opvolgen. Er zou een contract voor één jaar voor hem klaar liggen. Recent ketste een overgang van Steijn naar PEC Zwolle nog af.