Beyoncé voor het eerst als Nala in nieuwste Lion King trailer

Print

Beyoncé heeft voor de eerste keer laten horen hoe zij klinkt als leeuwin Nala in de aanstaande remake van The Lion King. De ster primeurde haar ‘roofdierstem maandagavond op haar YouTube-kanaal.

In de korte trailer zegt Nala, de rol die Beyoncé heeft ingesproken, tegen Simba dat hij zijn rechtmatige plek als koning moet opeisen. The Lion King vertelt het verhaal van Simba, een leeuwenwelp die na de moord op zijn vader Mufasa vlucht voor zijn gemene oom Scar, die zijn vader heeft gedood en Simba daar de schuld van gaf. Gaandeweg, en met hulp van zijn (nieuwe) vrienden, leert Simba dat hij niet bang moet zijn voor zijn verleden en zijn angst onder ogen moet komen om zo zijn rechtmatige plek als koning op te eisen.

Lees ook: Disney, de Holle Bolle Gijs van de filmwereld

Opvallend is dat hoofdrolspeler Donald Glover (Simba) zijn opwachting in de tot nu toe verschenen trailers en teasers nog niet heeft gemaakt. Andere (bekende) stemacteurs die eerder al wel te horen waren zijn onder meer James Earl Jones (Mufasa) en Seth Rogen (Pumbaa). In de originele animatiefilm uit 1994 sprak James Earl Jones ook al de stem van Mufasa in.