Wesley en Yolanthe samen gespot bij stadion FC Utrecht

Print
Wesley en Yolanthe samen gespot bij stadion FC Utrecht

Afbeelding: BRUNO PRESS

Voetballer Wesley Sneijder (34) en zijn vrouw Yolanthe Sneijder-Cabau (34), van wie bekend is dat hun liefdesrelatie onder druk staat, zijn sinds lange tijd weer samen gezien. De twee werden dinsdag met hun driejarige zoon Xess Xava gefotografeerd bij stadion Galgenwaard in Utrecht, de geboortestad van Sneijder.

Op de ietwat onduidelijke foto, die door een fanaccount van FC Utrecht op Instagram werd gedeeld, is te zien hoe Wes en Yo op de parkeerplaats van het stadion staan. Sneijder leunt tegen een muurtje waarop een tas staat, Xess Xava staat naast zijn moeder.

Wat het stel precies in Utrecht te zoeken heeft, is niet bekend. Vorige week ging het gerucht rond dat Wesley en Yolanthe weer samen zijn, maar Yolanthes manager Xenia Caspar ontkrachtte dat. ,,Geen happily ever after. Ze zijn nog steeds uit elkaar’’, stelde ze, aangevuld bij de opmerking dat het ‘nog alle kanten op kan’.

Transfer

Fans van Wesley hopen dat de voetballer met zijn mysterieuze komst naar Utrecht in gesprek is met FC Utrecht. Momenteel staat hij tot de zomer onder contract in Qatar, waar hij en Yolanthe een huis bezitten.

Yolanthe liet op 5 maart dit jaar met een statement officieel weten dat zij en Wesley uit elkaar zouden gaan. Het was niet duidelijk of de twee voor de wet zouden scheiden. In elk geval was wel duidelijk dat ze niet meer met elkaar samenleefden. Verder deden de twee geen mededelingen over de reden van het besluit. Wesley zei op Instagram wel dat hij het ‘meerdere malen verknald had’.

Lees ook: Wesley Sneijder: ‘Ik heb het verknald met Yolanthe’

In een interview met VI stelde Sneijder in januari dat hij ‘het thuisfront erg belangrijk’ vindt. ,,Je komt nu in een fase van je leven dat je wil genieten van je gezin. Komende zomer word ik 35, tien jaar geleden zei ik tegen mezelf dat ik zou stoppen als ik 32 werd. Maar het als het einde van je carrière nadert, wil je zolang mogelijk doorgaan. Het blijft het mooiste wat er is’’, zei hij over zijn loopbaan.