Politie deelt processen-verbaal uit bij verkeerscontrole

Print
Politie deelt processen-verbaal uit bij verkeerscontrole

Afbeelding: ANP

Ottersum / Milsbeek / Heijen / Ven-Zelderheide / Gennep -

De politie heeft dinsdag bij een verkeerscontrole in Gennep achttien personen op de bon geslingerd.

De controle vond plaats op de Nijmeegseweg, tussen 10.00 en 13.30 uur. In totaal zijn 59 voertuigen en 9 scooters gecontroleerd.

De proces-verbalen werden uitgedeeld voor onder meer het niet dragen van de gordel, bellen achter het stuur en het overschrijden van de constructiesnelheid van een scooter. Een aantal bestuurders kregen een waarschuwing om de veiligheid op de weg te vergroten. Eén automobilist had zijn lading niet goed bevestigd.

De politie Venray-Gennep werkte tijdens de verkeerscontrole samen met Team Verkeer van de politie, de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) en de Belastingdienst.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen