Showbizz-rubriek

Geen beste wensen voor moslims van Geert Wilders en André Rieu blij met gebak

Print
Geen beste wensen voor moslims van Geert Wilders en André Rieu blij met gebak

Afbeelding: ANP/Instagram Geert Wilders/De Limburger

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

Geen stukje vlaai voor André Rieu, maar een gebakspecialiteit uit ‘s-Hertogenbosch. Zijn vrouw Marjorie weet wat ze doet: de violist blij maken met een sjekladebol.

Lieke Martens is dinsdag met het Nederlands team aangekomen in het Franse Le Havre. De Oranje Leeuwinnen hebben een week de tijd om zich voor te bereiden op hun eerste poulewedstrijd van het WK tegen Nieuw-Zeeland. Komen ze met de beker terug naar Nederland?

Dit bericht bekijken op Instagram

Hi Le Havre!???????

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens) op

Gaat het Max Verstappen lukken om in het Canadese Montreal de zegereeks van Mercedes te doorbreken? En in hoeverre zal de Grand Prix van Canada op het Circuit Gilles Villeneuve een lastige uitdaging vormen voor de Red Bull van de Limburger? Daar zullen de F1-fans zondag achterkomen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Off to Canada ????

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op

Een krachtige boodschap van Kelly Weekers: ‘Verontschuldig je nooit voor wie je bent.’

Nienke Wijnhoven, finalist van het achtste seizoen van The Voice of Holland, heeft het zich beter bekeken. Zittend in het gras geniet ze van het weer.

Dit bericht bekijken op Instagram

??

Een bericht gedeeld door Nienke Wijnhoven (@nienkewijnhoven) op

De opnames van de strippersfilm Onze Jongens zijn nog in volle gang. Een deel speelt zich af in het Amerikaanse Miami. Maar ditmaal geen kiekje van Matheu Hinzen op de set.

Dit bericht bekijken op Instagram

????

Een bericht gedeeld door Matheu Hinzen (@matheu_hinzen) op

Actrice Lotte Verbeek heeft naar eigen zeggen een toffe dag gehad in Nieuw-Zeeland. Ze poste onderstaande foto om te laten zien dat ze de tocht overleefd heeft.

Dinsdag was het groot feest voor moslims die meededen aan de ramadan. Het einde van het vasten kwam in zicht en dat werd gevierd met het Suikerfeest. Maar PVV-leider Geert Wilders kwam niet met de beste wensen. ‘Stop islam’, meldde hij op Instagram. Voor deze slogan had hij de letters met suikerklontjes gelegd.

Waarom poetsen we onze tanden, maar niet onze tong? Deze vraag blijft onbeantwoord voor Tisjeboy Jay. Zijn tip: poets ook je tong voor een frisse adem.

Dit bericht bekijken op Instagram

POETS JE TONG !!??

Een bericht gedeeld door JAY (@tisjeboyjay) op

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen