Kaassoufflés bij McDonald’s, maar niet voor lang

Print
Kaassoufflés bij McDonald’s, maar niet voor lang

Afbeelding: Luc Lodder

Goed nieuws voor de fans van kaassoufflés: sinds dinsdag zitten er mini-kaassouflés in het assortiment van McDonald’s. Je moet er wel snel bij zijn want ze zijn er maar twee maanden.

De mini-kaassoufflés zijn te krijgen in de sharebox of los. In de sharebox worden de kaassnacks vergezeld door chicken tenders en de bekende kipnuggets en los krijg je ze in een doosje van vier stuks. Volgens woordvoerder Eunice Koekkoek zijn de kaassoufflés in bíjna elke McDonald’s filiaal verkrijgbaar: ,,Ze liggen in elk restaurant waar ook de veggieburger verkrijgbaar is.”

De kaassoufflés zijn te verkrijgen tot en met 26 augustus. Koekkoek: ,,Als ze erg succesvol zijn, komen ze natuurlijk wel weer terug.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen