Ed Sheeran komt met eigen ketchup: Edchup

Print
Ed Sheeran komt met eigen ketchup: Edchup

Afbeelding: Instagram Ed Sheeran

Het lijkt bijna een 1 april-grap, maar het is echt waar. Heinz en Ed Sheeran slaan de handen ineen op Internationale Ketchup Dag met een product genaamd Edchup. Via Instagram maakt de wereldberoemde zanger de samenwerking wereldkundig en poseert hij met een fles tomatenketchup.

Dat Ed Sheeran een fan van ketchup is, was al langer duidelijk. Zo heeft hij het logo van het merk op zijn arm getatoeëerd. Ook gaat het gerucht dat hij altijd zijn eigen fles ketchup bij zich draagt, zodat hij ook op reis zijn eigen rode sausje bij het eten heeft. De fles die hij samen met het ketchupmerk naar buiten brengt, heeft een speciaal logo van tomaten dat is gebaseerd op de Thinking Out Loud-zanger: een tomoji.

De Edchup-fles zal ook in Nederland te koop zijn. Vanaf 7 juni lig hij in beperkte oplage in de winkels.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen